Nieuwe technologie, vertrouwde producten

Rockmed Opto staat voor innovatie in de oogzorg en richt zich op optometristen en opticiens in de gehele Benelux. Met nieuwe technologie, vertrouwde producten en pragmatische oplossingen spelen we continu in op de actuele behoeften in de sector. Sinds 2014 dragen wij met volle overgave ons steentje bij aan de synergie tussen optometristen, opticiens en oogspecialisten.

Totaalleverancier voor de optieksector

Rockmed Opto is totaalleverancier voor optometristen en opticiens en biedt een breed assortiment van innovatieve diagnostische apparatuur en vertrouwde producten. Ons werkgebied beslaat beurzen, congressen en symposia in binnen- en buitenland. Met de innovaties die we daar ontdekken maken we uw werk makkelijker, beter of sneller. Uw vertrouwde producten, bijvoorbeeld voor de behandeling van droge ogen, leveren we snel en voordelig, desgewenst via onze webshop.

Kennis, ervaring en samenwerking

Met onze gespecialiseerde kennis en ervaring én door intensieve onderlinge samenwerking maken we de oogzorg beter en efficiënter. We hebben een eigen optometrist in ons team die klinische ondersteuning kan geven. Al onze bedrijfsactiviteiten zijn erop gericht de optometrie, optiek en oogheelkunde dichter bij elkaar te brengen. Daar wordt iedereen in de sector uiteindelijk beter van, inclusief de cliënt of patiënt.

Maak kennis met onze nieuwe webshop
"Bij Rockmed zoeken wij continu naar oplossingen om uw werk te vergemakkelijken en naar een hoger niveau te tillen. Wij ondersteunen u in uw zoektocht naar het juiste instrument tot volledige onderzoeks- en refractieruimtes. Wij brengen optiek, optometrie en oogheelkunde dichterbij elkaar."
Rockmed Rockmed OPTO Belgium & Luxembourg