Partner in oogheelkunde

Rockmed Ophtha vormt de kern van onze organisatie en werkt al 35 jaar samen met oogheelkundige specialisten. Centraal staan kennis, innovatieve apparatuur en medische hulpmiddelen die oogartsen helpen om nóg beter te presteren. Het assortiment omvat 24 productgroepen en varieert van diagnostische apparatuur, oogheelkundige lasers en wegwerpproducten tot instrumentarium voor specialistische behandelingen op het gebied van cataract, refractie, medische retina, lacrimaal, orbita en glaucoom.

Gemotiveerd team

Sinds 2003 is Rockmed België actief in België en Luxemburg en heeft het een eigen kantoor in Rumst (B) met een uiterst gedreven team medewerkers. We staan dicht bij onze klanten omdat onze medewerkers letterlijk en figuurlijk dezelfde taal spreken als onze cliënten. Op die manier kunnen we de Belgische en Luxemburgse markt een uitstekende service verlenen met een aanbod van de meest innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten voor oogheelkundige specialisten.

De beste visus voor de patiënt

Net als de oogheelkundige specialisten met wie we samenwerken, zetten wij in op de beste visus voor de patiënt. Op internationale beurzen, congressen en symposia vinden we steeds weer de allernieuwste innovatieve apparatuur en medical devices.

Daarnaast zijn we vooral actief in het leveren van intraoculaire lenzen (IOL’s) aan privéklinieken en oogziekenhuizen. Het is onze ambitie om met de toonaangevende IOL’s van fabrikant Hoya marktleider te worden in de Benelux.

Klinieken en operatiekamers

Rockmed Ophtha adviseert ook bij de bouw van oogklinieken en de inrichting van operatiekamers. Door onze brede kennis, lange ervaring én een zorgvuldig opgebouwd netwerk bieden wij waardevolle totaaloplossingen op dit specifieke werkgebied.

Gedreven professionals

Om oogheelkundige specialisten een toegevoegde waarde te leveren is er meer nodig dan alleen de beste producten. Daarom heeft u bij Rockmed Ophtha de garantie dat u altijd intensief zal samenwerken met goed opgeleide, ervaren en vaak medisch onderlegde medewerkers, die uw vragen kunnen beantwoorden en waardevol advies geven.

Bekijk al onze producten
Rockmed Group, de grootste distributiepartner in de Benelux, wordt vaak als eerste gecontacteerd door leveranciers die hun producten in onze 3 landen willen verkopen. Daardoor kunnen wij keer op keer, heel kritisch, puur voor de allerbeste producten te kiezen. ‘Cherry picking’ heet dat. De ‘macht van de grote getallen’ als Rockmed Group geeft ons ook een sterke onderhandelingspositie. Zo bedingen wij voor onze klanten de beste voorwaarden op de nieuwste producten. Met ons hoogopgeleide team ben ik dan ook erg fier dat we U topkwaliteit én topservice voor een correcte prijs kunnen aanbieden!
Philippe Dumarey Managing Director Belgium & Luxembourg
Philippe Dumarey