Onafhankelijke partner oogheelkundige zorg

Rockmed is partner van de oogheelkundige zorg. Als onafhankelijk familiebedrijf met een hecht team gedreven medewerkers, staan we al 30 jaar oogspecialisten en oogprofessionals terzijde. Door intensieve samenwerking en dankzij ons internationale netwerk bieden we de markt kwalitatief hoogstaande producten en verrassen we continu met innovaties. Samen maken we de oogzorg beter en efficiënter en helpen we onze klanten om nóg beter te presteren.

Visie op de markt

Globalisering en schaalvergroting zijn aan de orde van de dag. Ook binnen de zorg centraliseert de markt en neemt de macht van inkoopcombinaties toe. Een prima ontwikkeling, zolang de zorg er beter en efficiënter van wordt. Om de veranderende markt een optimale service te verzekeren zet Rockmed in op groei en expansie. Zo beschermen we onze belangen én die van onze leveranciers. En werken we er keihard aan om de grootste onafhankelijke oogheelkundige speler in de Benelux te blijven.

Het DNA van een familiebedrijf

Rockmed is een onafhankelijk familiebedrijf en dat merkt u aan onze manier van werken. De organisatie is professioneel, de lijnen zijn kort, de ongeveer 30 honkvaste medewerkers zijn tot het uiterste gemotiveerd en onze werkwijze heeft een Brabantse inslag. Die gemoedelijke cultuur koesteren we en wordt merkbaar gewaardeerd door zowel klanten als medewerkers.

Maak kennis met het team
4696

Vooruitkijken als tweede natuur

Wie grenzen wil verleggen, moet continu vooruitkijken én op zoek gaan naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Innovatie is dan ook een belangrijke pijler van onze organisatie. We beschikken over een groot en waardevol internationaal netwerk van toonaangevende fabrikanten en leveranciers.

Daarnaast reizen we de hele wereld rond om op beurzen, congressen en symposia onze kennis up-to-date te houden en de allernieuwste innovaties te ontdekken.

Banner

Leren van én met elkaar

We willen blijven leren van én met elkaar. Bijvoorbeeld door het organiseren van wetlabs waar arts-assistenten ervaring opdoen met opereren, lenzen en ooglaserapparatuur.

Door verbindingen te creëren tussen oogartsen, optometristen, opticiens en producenten wordt kennis en samenwerking gedeeld. Op onze symposia trainen we artsen on the job en leiden we OK-assistenten op.

Test

Grenzen verleggen, ook letterlijk

Als Rockmed leveren we graag een concrete MVO-bijdrage door de internationale verschillen in oogzorg te verkleinen. In Zambia hebben we met de Nederlandse arts Samuel Verkerk een complete oogkliniek ingericht. In Suriname hebben we apparatuur geïnstalleerd en mensen getraind in het Mungra Medisch Centrum. En ook in Zuid-Afrika en Azië zijn we betrokken bij diverse mooie oogzorginitiatieven.

Banner

Een selectie uit onze merken

Rockmed werkt nauw samen met secuur geselecteerde toonaangevende fabrikanten en leveranciers van oogheelkundige apparatuur en instrumenten.

HOYA Surgical Optics stelt oogchirurgen in staat om de kwaliteit van leven van miljoenen cataract patiënten te verbeteren.
VSY, een progressief en innovatief bedrijf dat grote waarde hecht aan klanttevredenheid door superieure ophthalmology producten te maken.
Ruck Ophthalmologische Systeme GmbH, voor Duitse kwaliteitsproducten
ACE is er van overtuigd dat mobiele chirurgie de toekomst is, omdat dit vele voordelen biedt in de moderne gezondheidszorg.
Kernactiviteiten van Quantel Medical: ontwikkeling, verkoop en innovatieve oplossingen voor medische apparatuur en ultrasound technologie.
Hier ligt de focus op verkoop en distributie van innovatieve oogproducten, verbandmiddelen en andere medische producten.
MED Medical Products is een wereldspeler op het gebied van complete operatiepakketten voor ophthalmologie.
Sterimedix is een van de marktleiders op het gebied van oogchirurgische producten voor eenmalig gebruik.
Mani is een wereldwijd snel groeiende verkoper van medische instrumenten, gespecialiseerd in chirurgische en tandheelkundige producten.
Blink focust zich op het leveren van medische apparatuur en instrumenten van A-kwaliteit, gekoppeld aan een top klantenservice.
Dit bedrijf speelt een vooraanstaande rol dankzij de introductie van vele innovatieve chirurgische instrumenten.
Zwaar gecertificeerde en constant innoverende multinational in precisie instrumenten.
Levert medische producten voor pasgeborenen.
Micro Surgical Technology, implantaat lenzen, chirurgische instrumenten, retractors enz.
Surgical Specialties, zoals (micro) chirurgische naalden en messen.
Coronet Trephine blade technologie; Recipient Trephines; Donor punches; Trephines; Endoglide; Endoglide Forceps; Artificial Anterior Chamber
Alles voor behandeling van ametropiae en cornea-aandoeningen, laser- en diagnostische systemen, software voor individuele behandeling.
Lenstec levert SBL2 en SBL3 lenzen. Dat zijn gesegmenteerde bifocale intra-oculaire lenzen, met een additie 2 of 3.
Vanaf de oprichting in 1984 is FCI uitgegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van ophthalmische chirurgische instrumenten.