Viral Free Solution: Virobuster® verwijdert ruim 99% van alle schimmels, sporen, bacterien én virussen!

Ook de oogheelkundige zorg en de optiekbranche worden nu hard geraakt door de coronacrisis. Om tóch uw werk te kunnen doen, introduceert Rockmed in de Benelux de Eye Care VIRAL FREE SOLUTION. Een innovatief luchtzuiveringssysteem, waarbij veiligheid voorop staat, voor u en uw patiënten.

Gecertificeerd luchtzuiveringssysteem
De basis van de Eye Care VIRAL FREE SOLUTION is de Virobuster®, een innovatief luchtzuiveringssysteem, dat zorgt voor een continue flow van beschermende lucht rondom de patiënt/cliënt. Ook de lucht rondom de (eventueel besmette) patiënt/cliënt wordt afgezogen en gesteriliseerd. Dat zorgt voor een veilige, virusvrije werkplek tot 300 m3! De Virobuster® wordt geïnstalleerd en desgewenst gecertificeerd door onze partner Medexs. Bekijk de brochure en prijzen

Gepatenteerde UVPE-technologie
De Virobuster® is een effectieve oplossing op basis van unieke, gepatenteerde UVPE-technologie (UVPE = Ultra Violette Pathogenen Eliminatie). De Virobuster® heeft verschillende toepassingsmogelijkheden en voordelen:

 • Duurzaam
  Blijvende vermindering van micro-organismen in HVAV-systemen. Geen energie- of gebruikskosten als het systeem niet in gebruik is.
 • Efficiënt
  Verwijdert meer dan 99% van de schimmels, sporen, bacteriën en virussen. Bescherming van patiënten/cliënten én hun omgeving met hetzelfde systeem.
 • Eenvoudige installatie
  Korte levertijd, snelle installatie en certificering mogelijk door Medexs.
 • Milieuvriendelijk
  Geen gebruik van chemicaliën, geen organisch afval, geen ozonproductie.
 • Economisch
  Aanpassingen en upgrades van bestaande HVAC-systemen zijn niet nodig.

Gerelateerd